top of page
decoratieve schildertechnieken

ALLE SOORTEN DECORATIEVE TECHNIEKEN AAN DE WESTKUST

form_painting.png

Meerwaarde van een échte interieurvormgever

Onze zelfwerkende zaakvoerder is naast een erkende schilder ook een gediplomeerde interieurvormgever. Wij hebben een uitgebreide kennis van alle soorten decoratieve technieken. Dit merkt u direct aan ons uitgebreide schilder- en behangaanbod.

Aqua Sensa

Aqua Sensa is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders. Het is gemaakt op basis van cement, en bezit sterke watervaste en duurzame eigenschappen. Ook het onderhoud is, dankzij de afwerking met Aqua Sensa-vernis, snel en gemakkelijk. Voor een warme en minimalistische stijl is Aqua Sensa een uitstekende optie.

Calco - kalkstuc

Voor een meer sobere, stijlvolle afwerking van uw interieur is Calco dan weer een aanrader. Met een basis van fijne kalk en gemalen marmer is dit materiaal zeer geschikt voor natuurlijke interieurs met zachte kleurschakeringen. Deze techniek wordt veel toegepast in mediterrane interieurs.

Metallic Chic

De typische metaalschakeringen van deze unieke decoratieve techniek geven uw interieur een warme, luxueuze uitstraling. U kan echter ook de modernere kant op gaan voor een strakker interieurdesign. Dit is allemaal mogelijk omdat u bij Metallic Chic de keuze heeft uit een uitgebreid assortiment aan metaaltinten en schakeringen. U kunt ook kiezen voor een kwastreliëf of een effen afwerking, voor een nog verdere afstemming op uw persoonlijke smaak.

Tusk

Tusk als decoratieve techniek voor uw interieur zorgt voor een sterke structuurafwerking die uitstekend bestand is tegen krassen en stoten. Het materiaal is gemaakt van glasparels en het gemakkelijke onderhoud in combinatie met de naadloze structuur maakt het ideaal voor gebruik in drukbezochte ruimtes, zoals scholen en trappenhuizen. De brede functionaliteit is daar ook op afgestemd.

tusk

Claystone – kleistuc

De kleimineralen van deze decoratieve techniek bieden u verschillende mogelijkheden voor uw interieur. Voor een rustigere en meer natuurlijke uitstraling kiest u voor het zachte reliëf van de klei zelf. Als u op zoek bent naar een rustieke of ambachtelijke look, dan kan u ervoor kiezen om kleine steentjes door het kleistuc te mixen. Claystone is zeer krasvast, vochtregulerend en dampdoorlatend.

Limestone

Limestone is een volledig natuurlijk product gemaakt van gebluste kalk, een wit zacht poeder dat slechts gedeeltelijk oplost in water. Het is een zeer veelzijdige decoratieve techniek waarmee u unieke en authentieke interieurs kunt creëren. Door te spelen met diktes, kwaststrepen en schakeringen creëert u met Limestone moeiteloos het interieur dat u voor ogen heeft.

limestone
decoratieve schildertechnieken

SCHILDERWERKEN PIETER ROMBAUT, HÉT ADRES VOOR DECORATIEVE TECHNIEKEN AAN DE BELGISCHE WESTKUST!

bottom of page